Translate

dijous, 21 de febrer del 2013

Any Espriu

Enguany se celebra l'Any Espriu, que difondrà l'obra i la figura de Salvador Espriu arreu de Catalunya i fora del país, a través d'exposicions, publicacions d'obres, espectacles musicals i teatrals, produccions audiovisuals i simposis. A més, s'ha creat el portal web anyespriu.cat que recull totes les activitats programades, així com un recull d'informació de tot tipus sobre la biografia i l'obra de Salvador Espriu.

A Arenys de Mar hi trobarem una sèrie d'actes i exposicions per commemmorar aquest centenari tan especial, així que no hi ha excusa si volem viure l'obra i el llegat d'Espriu en directe.
 Salvador Espriu (Santa Coloma de Farners, 1913 - Barcelona, 1985) és un dels escriptors més significatius de la postguerra i un dels poetes catalans més importants. Tot i que es dóna a conèixer com a narrador, la seva incursió tardana en la poesia no és cap obstacle per aconseguir un ràpid reconeixement, no només dins les lletres catalanes sinó dins la literatura universal. També té un paper important en la recuperació del teatre català.
Algunes de les seves obres publicades són El doctor Rip (1931), Cementiri de Sinera (1946),Ariadna al laberint grotesc (1935), La pell de brau (1960), Llibre de Sinera (1963)... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada